Kampionati Europian i Atletikës, Luiza Gega zë vendin e katërt

Luiza Gega ka arritur t’i bëjë të gjithë shqiptarët krenarë në garat e vrapimit në Kampionatin Europian të Atletikës. Shqiptarja ka shkuar në finale por nuk ka arritur të shkëlqejë. Ajo është renditur në vendin e katërt dhe ka qenë larg podiumit për vetë 32 të qindat e sekondat.

Në garën finale të 3000 metrave me pengesa Luiza shfaqi disi problem në kalimin e pengesave ndërsa në vijë të drejtë ajo afrohej shumë me vendin e tretë.

Shumë pranë medaljes por nuk ia del, ndoshta nuk ishte viti i saj, pas shumë problemeve dhe akuzave të shumta ajo përsëri arriti të shkonte deri në finale pavarësisht se nuk arriti të siguronte një medalje.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here