Ekzekutori i 8 kushërinjve: “Unë i vrava, dua avokat”, a ka avokat ta marrë përsipër?

Mësohen detaje të reja gjatë shoqërimit në polici dhe më pas mbërritjes në dhomat e paraburgimit. Ridvan Zykaj vijon të jetë i qetë, madje edhe me shenja krenarie, ndërsa ka nisur të planifikojë në mendje edhe mënyrën e mbrojtjes.

“Unë i vrava, dua avokat” mësohet të jetë shprehur 24-vjeçari, killer i tmerrshoi që shoi dy familje, që të gjithë kushërnj të tij.

Tashmë kërkohet një avokat për 24-vjeçarin, vështirë të gjendet një i tillë që mund të tentojë të mbrojë këtë personazh…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here