Masakra në Selenicë, Policia apel qytetarëve për ndihmë: Autori është i rrezikshëm…

Policia e Vlorës kërkon ndihmën e qytetarëve për identifikimin sa më shpejt të vendndodhjes së autorit të krimit dhe fton ata që të telefonojnë në numrin  069 41 10 242 si dhe në numrin pa pagesë 129, duke ju garantuar anonimatin.

Policia e Vlorës sqaron se autori është i rrezikshëm dhe në rast konstatimi ti shmangien përballjes më të por të telefonojnë policinë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here