U largua për një jetë më të mirë, këngëtari shqiptar rikthehet në vendlindje

Pas dy vitesh mungesë ai është rikthyer në vendlindje. Këngëtari shqiptar Vedat Ademi është parë teka ishte duke shijuar një kafe me bashkëshorten e tij, Dorelën, dy djemtë e tyre, Ademin dhe Eren Nik, si dhe disa miq.

Është vënë re që këngëtari është pritur në mënyrën më të mirë, me lule të cilat kishin të shkruara shprehjen “Mirse erdhe në shtëpi”. Ajo që u vu re tek Vedati ishte fakti që kujdesej vazhdimisht për dy djemtë e tij dhe ishte më i dobët nga ç’e kemi parë herën e fundit.

Se dimë se cila ishte arsyeja që e ktheu këngëtarin nga Amerika, apo nëse ky kthim është sezonal, por presim të na informojë ai së shpejti.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here