Sindroma e rrallë/ 11-vjeçari bëhet plak brenda natës (FOTO)

Një sëmundje jashtëzakonisht e rrallë e ktheu një djalë 11-vjeçar në ‘një njeri të moshuar gjatë natës’ dhe e bëri atë një objektiv për bullizëm mizor, duke e quajtur atë si ‘alien”, apo ‘krijesë anormale’.

Shaun Tebbutt, nga Wootton, Bedfordshire, u diagnostikua me lipodystrophy të pjesshme pas ditëlindjes së tij të tretë, që do të thotë se trupi i tij ka një problem duke ruajtur dhe përdorur yndurën.

Pavarësisht se ka një oreks të shëndetshëm, gjendja e ka lënë djalin me faqet të tendosura, duke krijuar idenë se është shumë i vjetër se sa vitet e tij.Sn me magnitudë 7 ballë dhe zgjatën disa sekonda.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here