E martë, Shkurt 19, 2019
NDRYSHE E moshuara i ulet në prehër pasagjeres dhe i bërtet, pavarësisht vendeve...

E moshuara i ulet në prehër pasagjeres dhe i bërtet, pavarësisht vendeve bosh

Një e moshuar është ulur mbi pasagjeren e një autobusi me qëllim që ajo të lëvizë nga vendi i saj.

Megjithëse ka vend bosh, e moshuara duket se ka një vend të preferuar në autobus.

Në video, zonja e vjetër ulet në prehrin e pasagjeres dhe i bërtet më pasa asaj për të lëvizur prej andej.

Besohet se pamjet u filmuan javën e kaluar në autobusin numër 78 në Londër.

Video fillon me pensionisten – i cila ka një shkop në dorë, duke i qëndruar pranë gruas së ulur në vendin e saj.

Askush nuk e bind të moshuarën që të ulet në një vend tjetër pavarësisht se ka vende bosh.

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here