‘Rama, gati të dalë lakuriq që shqiptarët të merren me hallatet e tij e jo me zezat që po u bën’

Nga Edi Paloka

Kur BBC tallet me Kryeministrin e Shqipërisë, sigurisht nuk është momenti të brohorasësh “O sa mirë me qenë shqiptar”, por, që ne vazhdojmë dhe merremi me atletet e Ramës, kjo është tallje që i bëjmë vetes.

Ai është gati të dalë dhe lakuriq që shqiptarët të merren me hallatet e tij e jo me të zezat që u bën prej 20 vjetësh që është me pushtet.

Në mungesë të plotë transparence, nuk jepet asnjë informacion zyrtar për marrëveshjen që ka bërë me Tsipras, ndërkohë që burimet e tjera japin lajme tronditëse për akte, që nuk mund të quhen ndryshe përveçse tradhëti kombëtare. Po ne merremi me atletet dhe fytyrën prej idioti, që i nxjerr BBC…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here