VIDEO/ PD: Ja sa ligje ka shkelur ligji special ‘Fusha shpk’, ç’do ndodhë nëse do t’i shkohet deri në fund

Partia Demokratike ka denoncuar sot një mori ligjesh që shkel. ligji special Fusha shpk, përmes të cilit Kryetari i Qeverisë dhe Kryetari i Bashkisë Lali Edi dhe Lali Eri shkatërrojne qendrën e Tiranës, kompleksin e Teatrit Kombëtar me trashëgimi historike qendrore të Shqipërisë si dhe i falin truallin shtetëror kompanisë pranë tyre” Fusha” sh.p.k

Deputeti Genc Pollo ka paralajmeruar se nese do t’i shkojne deri ne fund do te jete nje moment konfrontimi i shoqerise shqiptare me te keqen.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here