Balenat, krijesat e detit që i japin ‘mësime’ jete njerëzve

Fotografi i ‘Your Shot’, Cathy Pepin-Toussaint ka komentuar për fotografinë e ditës duke lënë pas hedhjet madhështore të balenave.

“Kam parë shumë fotografi të balenave, por mund të them me siguri se kjo është ndër të preferuarat e mia. Është një foto kaq e bukur dhe ju keni arritur të përcillni atë marrëdhënie të butë midis nënës dhe fëmijës. Është një nga ato pamje që më bën të them, ‘Oh zot unë do të doja të isha atje tani'”, tha ai për balenën që mbante në kurriz foshnjen.

Në “Your Shot” kemi bërë mbi 9 milionë imazhe që prej themelimit në vitin 2013. Cathy shtoi se kanë bërë fotografi të ndryshme me dron apo në plazh, por këtë e konsideron më emocionuesen.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here