Deklarimi i pasurisë/ Erion Veliaj pasuron bashkëshorten, vetë jeton “vetëm” me…rrogën!

Që prej vitit 2015, Erion Veliaj është në drejtimin e Tiranës si kryebashkiak i saj. Veliaj është prej vitit 2013 subjekt i deklarimit të pasurisë së tij. Në këtë kohë Veliaj u zgjodh deputet dhe më pas ministër i Çështjeve Sociale dhe Rinisë.

Në deklarimin e tij të parë, Veliaj ka treguar se zotëronte një apartament dhe dy makina. Njëra prej tyre është shitur në dhjetor të vitit 2017.

Por si ka shkuar pasuria e tij deri në vitin 2017? Sipas deklarimeve, kryebashkiaku i Tiranës ka deklaruar të ardhura vetëm nga paga dhe rimbursimet për shkak të udhëtimeve jashtë vendit.

E kundërta qëndron me bashkëshorten e tij, Ajola Xoxe. Kjo e fundit e ka rritur mjaftueshëm pasurinë me disa llogari bankare. Për më shumë, më poshtë keni tabelat e pasurisë të Erion Veliajt në vitin 2017.

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here