Ekspertiza shfajësoi policët, reagojnë familjarët e Enea Ftoit: Kërkojmë zhvarrosjen e trupit

Pas bërjes publike të ekspertizës nga policia për vdekjen e Enea Ftoit, ku thuhej se shkak për vdekjen e tij nuk ishte dhunë ka ardhur dhe një reagim nga familjarët.

Prindërit: Nuk kemi dijeni për rezultatet e ekspertizës. Nga mediat mësuam, që policia thotë, se vdekja e Eneas ishte natyrore dhe nuk është ushtruar dhune nga policia. Enea vdiq në Komisariat nga dhuna e policisë.

E rrahën edhe kur e shoqëruan edhe ne ambientet e Komisariatit. Policia fshehu dhunën ndaj Enea Ftoit. Enea kishte shenja dhune ne trup dhe fytyre dhe krahun e kishte te thyer. Kërkojmë zhvarrosjen e trupit dhe ri ekspertim. Jemi te bindur qe vdiq nga dhuna e policisë. Nëse nuk zbardhet e vërteta, do bëjmë vetëgjyqësi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here