“Ke ardhur këtu për të bërë propagandë”/Avokatja e artistëve fshikullon Veliajn për Teatrin

Kreu i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj ka debatuar gjatë degjesë së tij për teatarin me avokatn e sindikatës së artisëve dhe përfaqësues ee sho qërisë civile Mirela Jorgo.

Përfaqësuesja e sindikatës e mori fjalën por Veliaj nuk kishte dëshirë që ajo të fliste duke thënë se duhej të flisnin artistët dhe se ishte i gatshëm për degjesë tjeter me te tejerë të interesuar.

S’ke pse bën degjesa pas degjesash, jemi ketu e të flasim”, tha avokatja e sindikates së artistëve.

Bete gjysem ora propagandë“, i tha avokatja Velijat duke i lënë fjalën Ndrenikës.

 

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here