Filmon krijesën misterioze në rrugë, rrjeti shokohet nga pamjet e çuditshme (VIDEO)

Një person u shokua kur në kamerat e sigurisë pa një kafshë të mistershme që ecte në rrugë rreth orës 2 të natës. Pamjet tregojnë kafshën me katër këmbë dhe një bisht të gjatë që ecën natën në rrugë.

Është pikërisht bishti ai që e bën këtë krijesë të vështirë për t’u identifikuar, pasi trupi i kafshës ngjan me një qen. Personi që e pa e postoi foton në Imgur, duke pyetur të tjerët nëse e dinë se çfarë kafshe mund të jetë.

Disa prej tyre besojnë se është kafsha e njohur me emrin “Chupacabra”, krijesë e njohur në Amerikën Latine. Disa të tjerë besojnë se është tigër i Tanzanisë.

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here