Rama çoroditet, nuk tregon agjencinë ku dërgoi audio-përgjimin ‘Xhafaj’

Tre ditë më parë në mbledhjen e grupit parlamentar të PS-së, Edi Rama tha se kishte kontaktuar një agjenci të specializuar në lidhje me audio-përgjimin e bërë publik nga Partia Demokratike. Por mendja e Ramës herë bën para e herë kthehet pas, duke mos qenë koherent me atë çfarë deklaron, sidomos në situate të vështira.

Pasi sot u kthye nga Sofja, gazetarët e kanë pyetur Ramën se ku e ka dërguar atë audio-përgjim. Si përgjigje të tij, Rama tha se nuk do ta tregojë adresën e agjencisë, duke mos dhënë asnjë provë tjetër se ai mund ta ketë dërguar vërtetë atë audio-përgjim.

‘Nuk i jam drejtuar asnjë firme, apo kompanie. I jam drejtuar një agjencie të specializuar. Adresën nuk mund të ua jap. Për mua nuk ka vlerën e një prove. Provë duhet ta identifikojë e certifikojë prokuroria. Për sa më takon jam shumë i qartë dhe e përsëris që bëhet fjalë për një maskaradë të organizuar me qëllime që janë të qarta për të gjithë’, tha Edi Rama.

 

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here