FOTO/ Kujdes nga ky mesazh, mund t’ju shkatërrojë telefonin!

Nga dita në ditë, mesazhe të shumta dhe të ndryshme, të cilat mbartin viruse që bllokojnë dhe infektojnë telefonin, vijnë në celularët tanë. Kohët e fundit po përhapet një tjetër mesazh me një pikë të zezë.

Në të shkruhet: Nëse prek piken e zezë, WhatsApp-i do bllokohet”.


Nëse edhe juve u ka ardhur një mesazh i tillë, duhet të bëni kujdes dhe të mos e klikoni.

Bëhet fjalë për një “mesazh vrasës”, i cili po qarkullon kohët e fundit në aplikacione si Whatsapp dhe Messenger.

Problemi në fjalë duket se ka prekur për momentin vetëm telefonat që përdorin sistemin “Android”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here