Prokuroria e Krimeve të Rënda kërkon burg për Saimir Tahirin

Avokati ish ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri ka depozituar sot kërkesën për apelimin e masës arrest në shtepi.

Avokati Maks Haxhija ka kërkuar heqjqen e arrestit dhe hetimin në gjendje të lirë për Tahirin.

Por ndërkohë po ashtu kërkesë për ndryshimin e arrestit në shtëpi dhe caktimin e masës më të rëndë arrest me burg ka bëre dhe Prokuroria e Krimeve te Rënda.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here