Ambasada njofton fituesit e Lotarisë Amerikane: Ja si të veproni tani…

Ambasada e SHBA në Tiranë ka dhënë një njoftim sot me rëndësi për shqiptarët që fituan Lotarinë amerikane. Ambasada ka treguar hapat që do të duhet të ndjein tani dhe ka treguar se sot do të mund t’i sqarojë edhe në Facebook.

“Urime të përzgjedhurve të programit të lotarisë DV! Ju lutemi, sigurohuni që të ndiqni të gjitha udhëzimet tona përgjatë procesit të aplikimit. Hapi juaj në vazhdim është plotësimi i formularit DS-260 online tek https://ceac.state.gov/iv/

Unë jam këtu për t’iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja mbi aplikimin për DV! #PyetAnnën”

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here