Instagram tani do të filtrojë komentet!

Instagram tani do të filtrojë automatikisht komentet e bullizmit. Ky njoftim është bërë në konferencën F8.

Kompania po përmirëson filtrin fyes të komenteve.

Kjo është një përpjekje e madhe nga Instagram për të hequr qafe komentet negative dhe do të ndihmojë në pastrimin e platformës.

Në shtator 2016, kompania lejoi përdoruesit të krijonin filtra për bllokimin e përmbajtjes, që përmbante fjalë të caktuara.

Vitin e kaluar, Instagram lëshoi ​​një tjetër veçori për të bllokuar komentet fyese. Arsyeja për këtë funksion ishte mbrojtja e përdoruesve nga grupet e synuara.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here