Ku humbi Ludmilla? Misteri i ish-gruas së Vladimir Putin

Shumë pak dihet për jetën personale të Vladimir Putin, një prej njerëzit më të fuqishëm të globit, që drejton Rusinë prej thuajse dy dekadash.

Ata pak gazetarë rusë që kanë guxuar të rrëmojnë e përgjojnë nga “vrima e çelësit” për udhëheqësin e Kremlinit, ashtu siç raporton Newsweek në 2014, përcillen me “mirësjellje”, disa madje edhe janë dorëhequr.

Akoma më pak dihet për Ludmillën, ish-bashkëshorten e Vladimir Putinit, me të cilën ai ishte i martuar për 3 dekada, deri kur njoftuan divorcin në 2013. Tre vite më vonë u raportua se ajo ishte martuar sërish, me një burrë 20 vite më të ri, por askush nuk e konfirmon dot.

LEXO EDHE  Pasardhësi i El Çapos përgjak Meksikën si kurrë më parë, SHBA ofron 10 mln $ për shumë të kërkuarin

Edhe sot, për Ludmilën dhe dy vajzat e saj me Presidentin rus pak dihet. Aq sekrete është jeta e tyre, sa në Rusi janë përhapur lajmet se ish-bashkëshortja e Presidentit i është bashkuar një manastiri.