Abuzim me pronat në bregdetin e Vlorës, disa gjyqtarë e prokurorë të dyshuar

Njësia Task Forcë në Policinë e Shtetit identifikon afro 100 hekarë tokë me probleme dokumentacioni në vijën bregdetare të Vlorës.

Në hetim 7 persona, zyrtarë dhe përfitues të pronave. Nga hetimi rezulton se kanë mangësi përsa i përket pronësisë

Task forca ka analizuar të gjitha veprimet e kryera në 16 vite nga personat nën hetim Dhjetëra pronarë të ligjshëm kanë depozituar ankesa te platforma e bashkëqeverisjes  Dyshohet se disa nga përfituesit e paligjshëm janë edhe zyrtarë të lartë në fushën e drejtësisë, si gjykatës apo prokurorë

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here