Gëzuar Pashkët! Mesazhi i ish-kryeministrit për këtë ditë të shenjtë

Ish-kryeministri Sali Berisha ka uruar të gjithë besimtarët ortodoksë për festën e Pashkëve.

Me një mesazh në faqen e tij në Facebook, ish-kryeministrin shpreh urimin e tij për të gjithë besimtarët kudo që janë.

Mesazhi i ish-kryeministri Sali Berisha për Pashkë:

Gëzuar Pashkët!

Të dashur miq, besimtarëve ortodoks shqiptar le t’ju urojmë nga zemra: Gëzuar Pashkët, Ngjalljen e Krishtit Mbret! Gëzime, paqe dhe bekimin e Zotit këtë ditë të shenjtë të pavdekësisë.

Gëzuar!! Sb

 PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here