Massimo Boldi i kërkon borxhin mikut të tij Christian de Sica

Ata janë aktorët më argëtues me filmat e tyre komikë, por kohët e fundit kemi vënë re një mungesë të njërit prej tyre. Bëhet fjalë për aktorët Massimo Boldi dhe Christian De Sica, të cilët kanë mbetur si figurat më të rëndësishme të filmave komikë.

Mungesa e Christian De Sica në filmat e fundit është mësuar gjatë një interviste radiofonike. I pyetur për arsyen e ndarjes nga bashkëpunëtori i tij i hershëm, Boldi u shpreh: “Ai më ka para borxh”.

Me këmbënguljen e moderatorit të radios për të mësuar shumën, Boldi rrëfeu se bëhet fjalë për një shumë prej 300 mijë eurosh.

Por këtë deklaratë nuk e mirëpriti Christian De Sica. I ftuar në një studio televizive, ai u shpreh: “I kam borxh 300 mijë euro? Pleqëria…”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here