Kjo është koha ideale për të ngrënë mëngjes

Koha ideale për të ngrënë mëngjes është rreth lindjes së diellit.

Ne duhet që të konsumojmë ushqimin e parë brenda dy orëve pas lindjes së diellit.  Mbani gjithmonë në mend se ushqimi i mëngjesit duhet të jetë i plotë ngaqë në këtë kohë trupi djeg kalori më shumë dhe më lehtësisht.

Ngrënia e mëngjesit në 9 apo 10 është shumë vonë.

Mëngjesi duhet të jetë i balancuar në karbohidrate dhe proteina.

Është mirë që të konsumojnë qumësht dhe vezë në mëngjes.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here