Ky është sekreti në stilin e Jennifer Lopez

Ajo vërtet ka një trup të mrekullueshëm, por gjithashtu di edhe si ta nxjerrë atë më shumë në pah.

Fustanet femërorë në linja klasike janë disa nga elementet themelore në stilin e Jennifer Lopez.

Nëse ndalemi të analizojmë vetëm veshjet e muajve të fundit që ajo ka zgjedhur, dalim në një përfundim: veshjet njëngjyrëshe e tregojnë siluetë më të bukur dhe më elegante.

Zakonisht preferon veshjet në ngjyra neutrale, në hijet e tokës ose pastel. Këtë zgjedhje nuk e bën vetëm për fustanet, por edhe për këpucët me takë të lartë.

Kur nuk zgjedh të njëjtën ngjyrë me fustanin, preferon për këpucët ngjyrën nude, të cilat janë sekreti nr 1 për këmbë elegante dhe zgjedhja e shumë prej femrave të showbiz-it.  

arrives at the premiere of Lionsgate's "The Perfect Match" at ArcLight Hollywood on March 7, 2016 in Hollywood, California.

0e075e81727693f6f548c86f6f585bc6

3fd8b89eb2fcbf1e79e89b

3fd8b89eb2fcbf1e79e89be08fdaf8ba

5276d42060ad216b87cacc938fb1f52b

a7e63a0e5c2b18f24e0382e42e761c04

HOLLYWOOD, CA - MARCH 1: Judge Jennifer Lopez onstage at FOX's "American Idol" Season 11 Top 24 to 13 Live Elimination Show on March 1, 2012 in Hollywood, California. (Photo by FOX via Getty Images)

jennifer-lopez

jennifer-lopez-at-american-idol-xlll-premiere-in-los-angeles-january-2014_9

fb05bdad0cc5a26bfddb08c4e2fa1b3e

6559b5290eca1bde93269c491f3e6902 (1)

980x

Jennifer Lopez

e3b1848b0344ec44c23fb1b9c0aae95d

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here