Cilat sëmundje i shëron letra e aluminit?

Letra e aluminit nuk është e mirë vetëm për gatim. Ajo mund të përdoret edhe për trajtimin e disa sëmundjeve. Nëse vendosni folje alumini në një pjesë të trupit e cila ju dhemb, shumë shpejt dhembja do t’ju largohet.
Thjesht vendosni një copë folje në vendin ku keni dhembje dhe këtë bëjeni çdo ditë për 10 ditë, pastaj pushoni dy javë dhe përsëritni të njëjtën procedurë.

Pos dhembjes, ajo ndihmon edhe në largimin e shenjave të ndryshme në trup. Për këtë mbështilleni këmben në 5 apo 7 shtresa folje alumini. Në mes të secilës shtresë vendosni pambuk dhe lini në këmbë për një orë. Bëni një pushim prej 2 orësh dhe përsëritni të njëjtën procedurë.
Kjo vlen edhe për largimin e gripit.
“Në trupin e njeriut janë disa qeliza burimore specifike të cilat vazhdimisht bashkëpunojnë me qelizat mëmë të fushës së tokës. Për arsye të ndryshme kjo fushë deformohet duke i shkatërruar këto qeliza. Folja shërben si pikë përqendrimi për të dhe e bën të mundshëm bashkëpunimin e këputur të qelizave dhe fushës nënë. Për më tepër folja pengon depërtimin e rrezatimit të jashtëm në trupin e njeriut.” – shprehen ekspertët.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here