Bëni kujdes!!! Hajdutët, skemë perfekte për t’ju vjedhur makinën (Video)

Vjedhjet e makinave janë kthyer në një sport argëtues për hajdutët. Sa më shumë forcohen masat kundër tyre, aq më shumë hajdutët i sofistifikojnë mënyrat për t’ia arritur qëllimin të tyre.

Ne po jo zbulojmë një skemë perfekte, viktima të së cilës mund të jenë të gjithë.

Dy meshkuj në bashkëpunim me njëri-tjetrin, e kanë pikasur makinën që duan të vjedhin. Në momentin që e zonja e makinës së piketuar hap derën dhe hyn brenda dhe e ndez, njeri prej meshkujve i ngjit një letër te xhami i derës së pasme të krahu të djathtë.

LEXO EDHE  Ka lindur pa këmbë/ Njihuni me njeriun më të shpejtë me dy duar (Video)

Vajza del nga makina të shikojë çfarë ndodhi, por kur afrohet te dera e krahut tjetër, ku ishte ngjitur letra, hajduti tjetër vjen nga para makinës, me shpejtësi futet brenda dhe ia largohet me makinën e saj.

Ky është rasti ku duhet të mësoni që kurrë të mos dilni nga makina, pa fikur makinë dhe pa hequr çelsin, sepse herën tjetër mund të jeni ju viktima e radhës.PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here