Ivan Rakitic, imazhi më intim me gruan e tij shtatzënë

Gruaja e Ivan Rakitic ka postuar një foto në llogarinë e saj në Instagram. Pas saj, askush nuk mund të dyshojë se mesfushori i Barcelonës dhe gruaja e tij, Raquel Mauri, janë një çift i lumtur, mjaft i dashuruar. Ata e kanë demonstruar këtë edhe në paraqitjet e tyre publike, por veçanërisht në rrjetet sociale, ku të dy, Ivan Rakitic dhe gruaja e tij, janë shumë aktivë. Një nga fotot më të fundit, që kanë hedhur në Instagram, është edhe më intimja artistikisht.
rakitic

Raquel Mauri i duket vetëm barku i fryrë, sepse është shtazënë. Ivan Rakitic duket si para një “busti” të zhveshur, teksa dëgjon me kujdes “shkelmat” që i vijnë nga barku i gruas, ku një krijesë e re është gati për të lindur. Çifti po jeton një moment shumë të ëmbël.

Ata po presin ardhjen e një anëtari të ri në familje, ndërkohë që tashmë kanë një vajzë dyvjeçare, të quajtur Althea. Në këtë moment, edhe pse çifti e ka parë me ultratinguj gjininë e bebes, nuk kanë treguar nëse është djalë apo vajzë. Çifti ka premtuar për ta mbajtur sekret këtë gjë deri në fund.

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here