7 këshilla s’i të jeni një bashkëshorte ideale

Bëni gjithçka për të qenë një bashkëshorte e mire, në këtë mënyrë martesa juaj do të funksionojë.

Këtu janë 7 mënyra për të qenë një bashkëshorte e përsosur:

  1. Mos i limitoni komplimentet. Bëjeni burrin tuaj të ndihet i vlerësuar, jo vetëm kur i bëni dhurata, një gjest të papritur ose një nder. Mundohuni t’i bëni të kuptojë se ju pëlqen çdo gjë që ai bën, natyrisht nëse vërtetë e meriton.
  2. Jepi prioritet. Të jeni në dispozicion për ta ndihmuar, e nëse është e nevojshme të lini disa nga punët tuaja mënjanë.
  3. Dialogoni. Baza e një çifti të lumtur është gjithmonë komunikimi në mes të dyve. Këshilla është që të gjeni dialogun me gjysmën tuaj më të mirë, ndoshta edhe kur nuk keni gjë për të thënë.
  4. Dëgjoni partnerin tuaj. Është e rëndësishme jo, vetëm të bisedoni me partnerin tuaj, por edhe ta dëgjoni atë, sidomos kur ai ka nevojë për ju dhe ka nevojë për mbështetje dhe këshilla.
  5. Mos shihni vetëm gabimet e tij. Ne grate duhet ta pranojmë, ndonjëherë vetëm nxjerrim në pah të metat e tij. Më mirë ndryshoni perspektivën dhe mendoni anët pozitive të bashkëshortit.
  6. Mundohuni të jeni konstruktive. Qasja me të cilën jetojmë jetën e përditshme ka një ndikim të drejtpërdrejtë në marrëdhënie, mbi të gjitha në anën sentimentale. Gjendja më e mirë është konstruktive, që na çon për të parë çdo gjë (ose pothuajse) në një mënyrë pozitive.
  7. Surprizojeni atë. Efekti surprizë funksionon në çdo rast, edhe në dashuri, sepse vë në lëvizje marrëdhënien. Ndaj përpiquni ta suprizoni, do ta shihni se do ta vlerësojë.
LEXO EDHE  Po putheshin në ambient publik, çifti i të dashuruarve në Kosovë gjobitet me 450 Euro

Burimi: DireDonna

 PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here