15 fotografitë që tregojnë se bota ka ndryshuar (Foto)

Këto janë disa nga fotografitë që tregojnë zhvillimet jetësore dhe natyrore në botë.

Një urë mbi një lumë të ngrirë

Nje ure

Një dhomë hoteli nën ujë në Dubai

231105-R3L8T8D-1000-water-discus-11-1

Një ballkon xhami mbi 1400 metra lartësi në Kinë

229805-R3L8T8D-1000-36f05

Uji më i pastër në botë, në Liqenin Melissani, Greqi

231005-R3L8T8D-1000-tumblr_ntjvboEr9h1ua2j9eo1_1280

Rruga përmes “Luginës së Vdekjës” në SHBA

229605-R3L8T8D-1000-1425456480_3fbi

Hija e një avioni në një mjegull, Boston, SHBA

230505-R3L8T8D-1000-potd-plane-fog_3414283k

Një kishë brenda një peme-lis 1000 vjeçare, Francë

229905-R3L8T8D-1000-45565

Maja e Everestit mbi re, fotografuar nga një avion

229655-R3L8T8D-1000-15_12

 

Një skulpturë e bërë nga shishe plastike, Rio De Janerio

229755-R3L8T8D-1000-1_09

Një urë e bërë nga rrënjet e pemëve, Indonezi

229955-R3L8T8D-1000-456456

Rruga e Vdekjes, 2100 metra lartësi, Kinë

229555-R3L8T8D-1000-1370843648_27027

Reflektimi i hënës mbi disa male

230155-R3L8T8D-1000-blue-mountains-1

Shkëmbinjtë e bardhë e ishullit Iturup, Rusia

230055-R3L8T8D-1000-74385_1600x1200-wallpaper-cb1387314292

Një nga racat më të pazakonta të qenëve tibetian

230405-R3L8T8D-1000-maxresdefault

Vendpushimi në gjirin e Noviy Svet, Krime

230105-R3L8T8D-1000-938296

 PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here