Ja cilat janë 25 makinat më të shtrenjta në botë (Foto)

Rritja e ekonomisë si dhe shtresat e njerëzve të pasur kanë bërë që të rritet prodhimi dhe shumëllojshmëria e super-veturave të shtrenjta ekzotike dhe sportive. Në listën në vazhdim janë futur veturat të cilat prodhohen tani dhe gjenden në treg sot.

Në këtë listë gjenden vetëm veturat të cilat prodhohen tani pa përfshirë veturat klasike dhe makinat e rralla të cilat janë pjesë e koleksionuesve.

 PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here