Ishte me dy fytyra, i jep fund jetës (Video)

Edward Mordrak i ka dhënë fund jetës në moshën 23-vjeçare, Ai kishte lindur jo si të gjithë njerëzit normalë, por me dy fytyra. Njërën e kishte siç e kanë të gjithë njerëzit dhe tjetrën mbrapa kokës.

E përdorim shpesh shprehjen njeri me dy fytyra, por në fakt në rastin konkret fjala njeri me dy fytyra nuk është më një figurë letrare por një realitet jetësor.

Videoja e mëposhtme tregon deformimin e trupit të tij, deformim ky që nga lindja. Siç duket dhe në video atij vetëm një fytyrë i kryente funksionin e plotë, tjetra nuk kishte asnjë funksion.PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here