Reforma në drejtësi, shtyhet komisioni pas seancës së sotme parlamentare

Komisioni i Posaçëm për Reformën në Drejtësi ka shtyrë punën për ta vazhduar pas përfundimit të seancës plenare të ditës së sotme.

Komisioni për reformën në drejtësi u shty me kërkesë të PD dhe vazhdonte bisedimet që prej ditës së djeshme me qëllim që mazhoranca dhe opozita të binin dakort sa i përket krijimit të Byrosë Kombëtare të Hetimit.

LEXO EDHE  Shqipëria në zjarr, Hakiu i Emergjencave Civile “shkëlqen” me mungesën e tij

Ditën e djeshme pati një dakordësi mes forcave politike për 5 çështje, por bisedimet do të vazhdojnë për të patur marrëveshje për të gjitha pikat.PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here