Ekzekutuan dy të moshuarat, burg për jetë për grabitësit

“Burgim të përjetshëm” është vendimi i Gjykatës së Durrësit për grabitësit që ekzekutuan dy të moshuarat mbrëmjen e 2 shtatorit.

Gjykata ka dhënë burg për jetë për Vilson Elmazin, Artur Kacanollit dhe Indrit Shaqes.

Gjatë pretencës, Indrit Shaqja mori përsipër krimin e dyfishtë dhe shfajësoi Vilson Elmazin dhe Artur Kacanollin.

Kacanolli ishte nipi i Gjinovefa dhe Elsa Vava ndërsa dyshohet se ka organizuar grabitjen. Kjo ishte dhe pretencë e prokurorisë.

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here