Vrasja në Belgjikë, Gjykata e Lartë shpall moskopetencë për çështjen ndaj Frrokut

Gjykata e Lartë ka shpallur moskompetencë për gjykimin e Mark Frrokut në lidhje për akuzat për vrasje me paramendim të shtetasit shqiptar Aleksandër Kurti në Belgjikë.

Shpallja e moskompetencës nga ana e Gjykatës së lartë ka ardhur pasi Mark Frroku nuk gëzon më statusin e deputetit, e si i tillë do të gjykohet si një njeri i thjeshtë.

Çështja i ka kaluar tashmë shkallë së parë të Gjykatës së Tiranës.

Gjithashtu ndaj Frrokut vijojnë hetimet edhe për pastrim parash, mosdeklarim të pasurisë dhe ndërtim pa leje.

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here