Kushtet dhe mundësitë për të punuar në Gjermani

Ambasada Gjermane në Tiranë ka publikuar sot broshurën ndihmëse në shqip për ata që duan të emigrojnë dhe punojnë në Gjermani.

“Punësimi dhe jetesa në Gjermani, – njofton ambasada. –  Agjencia Federale e Punësimit informon nëpërmjet një broshure mbi mundësitë dhe kushtet për tu punësuar në Gjermani. Informacionet në gjuhën shqipe mund t’i gjeni këtu : PUNESIMI DHE JETESA NE GJERMANI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *