• Kontakt
Thursday, August 14, 2025
BoldNews.al

Nuk ka rezultat
View All Result
  • KRYESORE
  • INVESTIGIME
  • OP-ED
  • VETTING
  • AKTUALITET
  • POLITIKE
  • SPORT
    • Euro 2024
  • TE TJERA
    • PRIVACY POLICY
    • KONTAKT
    • EKONOMI
    • SHENDETI
    • SHOW BIZ
    • KULTURE
    • POLITIKE
    • KRONIKE
    • TEKNOLOGJI
    • VIDEOT KRYESORE TE DITES
    • VIDEO
    • BOLD BLOG
    • FOTOGRAFI
    • HOROSKOPI
    • NDRYSHE
    • RAJONI
    • BOTA
    • SOCIALE
  • ZGJEDHJE 2025
  • KRYESORE
  • INVESTIGIME
  • OP-ED
  • VETTING
  • AKTUALITET
  • POLITIKE
  • SPORT
    • Euro 2024
  • TE TJERA
    • PRIVACY POLICY
    • KONTAKT
    • EKONOMI
    • SHENDETI
    • SHOW BIZ
    • KULTURE
    • POLITIKE
    • KRONIKE
    • TEKNOLOGJI
    • VIDEOT KRYESORE TE DITES
    • VIDEO
    • BOLD BLOG
    • FOTOGRAFI
    • HOROSKOPI
    • NDRYSHE
    • RAJONI
    • BOTA
    • SOCIALE
  • ZGJEDHJE 2025
BoldNews.al
Fillimi SHENDETI

Gjoks pule me salcë kremoze, limon dhe hudhra; receta e cila nuk ju shëndosh sado që hani

10:06 : 11/03/2019
në SHENDETI

Gjoksi i pulës është edhe pjesa më e shëndetshme, ndaj mund të hani sa të doni kjo pjatë.

PËRBËRËSIT PËR 4 PERSONA: 4 gjokse pule, 3 lugë vaj ulliri ose gjalpë, 1 qepë e vogël, e grirë imët, kripë e piper, 250 ml lëng pule i valuar, 3-4 lugë lëng limoni i saposhtrydhur, 4 thelpinj hudhër,  1 lugë e vogël spec i kuq pluhur, 150 g pana për kuzhinë, mundësisht me yndyrë, 2 lugë majdanoz i grirë,  1-2 lugë të vogla niseshte misri, për të trashur salcën dhe ½ limon i prerë në feta të holla.

PËRGATITJA: Në një tigan hedhim vajin dhe skuqim gjokset e pulës nga të dyja anët, me zjarr të fortë. I heqim nga zjarri dhe i vendosim mënjanë në një pjatë.

Skuqim qepën në tigan derisa të bëhet si transparente, shtojmë hudhrën dhe specin pluhur.

Lexo edhe:

Vrau bashkëmoshatarin/ I mituri del nga spitali i Korçës dhe shoqërohet drejt komisariatit (VIDEO)

Egnatia-Olimpija Ljubljana, Regi Lushkja kalon në avantazh rrogozhinasit

I përziejmë me lugë druri me shpejtësi, i rregullojmë për kripë e piper. Vendosim mishin përsëri në tigan bashkë me lëngun e limonit dhe lëngun e pulës. I lëmë në zjarr për 10 minuta me kapak gjysmë të mbyllur dhe më pas e heqim, që salca e krijuar të trashet pak.

Shtojmë panën, majdanozin dhe vendosim nga një fetë limoni mbi secilin gjoks të pulës.

E lëmë tiganin për 5 minuta në zjarr të avashtë. Nëse dëshironi një salcë të trashë, tretni niseshte me pak ujë të ftohtë, shtojeni në tigan dhe pas 2 minutash hiqeni nga zjarri. E shërbejmë me oriz të bardhë ose thjesht me feta buke.

 

Lajme të lidhura

AKTUALITET

Vrau bashkëmoshatarin/ I mituri del nga spitali i Korçës dhe shoqërohet drejt komisariatit (VIDEO)

21:18 : 14/08/2025
SPORT

Egnatia-Olimpija Ljubljana, Regi Lushkja kalon në avantazh rrogozhinasit

21:11 : 14/08/2025
SPORT

Aksion spektakolar i Dinamos, Zabërgja ndëshkon Hajdukun e Splitit

21:03 : 14/08/2025
AKTUALITET

Delvina, shkrumb e hi/ Zjarri na dogji edhe shpresën!

20:53 : 14/08/2025
SPORT

Datat/ Sezoni i ri futbollistik, kur nisin kampionatet kryesore europiane

20:44 : 14/08/2025
AKTUALITET

Arben Malaj, Murrizit/ Je i shitur te mazhoranca, të fala bëji Taulantit

20:36 : 14/08/2025
Para

Publikohen listat, ja qytetarët fierakë që po përndiqen nga policia/ Emrat

TË GJITHA

Vrau bashkëmoshatarin/ I mituri del nga spitali i Korçës dhe shoqërohet drejt komisariatit (VIDEO)

21:18 : 14/08/2025

Egnatia-Olimpija Ljubljana, Regi Lushkja kalon në avantazh rrogozhinasit

21:11 : 14/08/2025

Aksion spektakolar i Dinamos, Zabërgja ndëshkon Hajdukun e Splitit

21:03 : 14/08/2025

Delvina, shkrumb e hi/ Zjarri na dogji edhe shpresën!

20:53 : 14/08/2025

Datat/ Sezoni i ri futbollistik, kur nisin kampionatet kryesore europiane

20:44 : 14/08/2025

Arben Malaj, Murrizit/ Je i shitur te mazhoranca, të fala bëji Taulantit

20:36 : 14/08/2025

Myslim Murrizi, Arben Malajt/ Ty të bënë bandat deputet!

20:27 : 14/08/2025



RRETH NESH

Boldnews.al mbetet zgjedhja e parë për një lexues i cili kërkon të informohet me saktësi për një lajm. Misioni jonë kryesor është paanshëmëria dhe profesionalizmi dhe për këtë janë të punësuar gazetarët më të mirë në tregun mediatik.
Na kontakto: [email protected]

NA NDIQ

  • Kontakt

2025 Boldnews Dev By Techzero1.com

  • KRYESORE
  • INVESTIGIME
  • OP-ED
  • VETTING
  • AKTUALITET
  • POLITIKE
  • SPORT
    • Euro 2024
  • TE TJERA
    • PRIVACY POLICY
    • KONTAKT
    • EKONOMI
    • SHENDETI
    • SHOW BIZ
    • KULTURE
    • POLITIKE
    • KRONIKE
    • TEKNOLOGJI
    • VIDEOT KRYESORE TE DITES
    • VIDEO
    • BOLD BLOG
    • FOTOGRAFI
    • HOROSKOPI
    • NDRYSHE
    • RAJONI
    • BOTA
    • SOCIALE
  • ZGJEDHJE 2025

2025 Boldnews Dev By Techzero1.com