
Përbërësit
| 2 kungulleshkatë mëdha | |
| 2 vezë | |
| 2 qepe te njoma | |
| 250 gr miell | |
| djathëtë coptuar | |
| kripëdhe piper i zi | |
| majdanoz | |
| pluhur për ëmbëlsira |
Hapat
| 1 | Kungulleshat i grini në rende dhe i kriposni. |
| 2 | Pas 10 minutash kullojani mirë tepricën e ujit. |
| 3 | Shtoni qepen e grirë në rende, pastaj djathin, vezët, majdanozin, miellin, pluhurin e ëmbëlsirave dhe pak piper. |
| 4 | Tërë këtë masë përzieni mirë dhe fërgojeni në tigan në vaj të nxehtë. |
| 5 | Bëni gati petullat dhe vendosni në salveta që teprica e ujit të kullohet, pastaj qitni djathin e grirë në rende. |
| 6 | Mund t’i servirni me ajkë apo jogurt. |













