Ana e “Për’puthen” i ulet në prehër Bledit, ja si reagon Efi dhe Mikela

Gjatë puntatës së sotme të emisionit “Për’Puthen” Bledi shprehu hapur pëlqimin për Anën, ndërkohë që po komentohej takimi i kësaj të fundit me Kriston. Deklaratat e Bledit habitën Efin dhe Mikelën.

Pasi i tha se do ta pyeste për familjen, Ana shkoi t’i ulej në prehër dhe thumboi Mikelën duke i thënë se kështu do rrijnë në takim, jo sipër pianos.

BISEDA

Ana: Çfarë do bëje për mua?

Bledi: Do mundohesha gjithçka të zbuloj, dhe më tepër nga ty.