Filmi që theu rekordet e Netflix

Filmi “Don’t Look Up” i Adam McKay, ku interpretojnë Leonardo DiCaprio dhe Jennifer Lawrence, si një çift shkencëtarësh që përpiqen të bindin botën të marrë seriozisht një asteroid, ka thyer rekorde në Netflix.

Në vetëm 2 javë në Netflix, filmi ka regjistruar 152 290 000 orë transmetim, duke e vendosur atë në krye të renditjes së filmave në gjuhën angleze të shikuar globalisht.

Në vendin e dytë qëndron “The Unforgivable” me Sandra Bullock, me 21,3 milionë orë shikime, i ndjekur nga “The Lost Daughter”, me 18,3 milionë orë.