Kreu i Asamblesë së Prishtinës, Fehmi Kupina i nënshtrohet votimit në raundin e 3-të

Asamblea Komunale e Prishtinës nuk ka arritur të zgjedhë as në raundin e dytë kryetarin e saj, post për të cilin po kandidon Fehmi Kupina nga LDK.

Në raundin e dytë të votimit, në sallën e Asamblesë ishin pjesëmarrës 42 anëtarë, por në votim kanë marrë pjesë 25 anëtarë, dhe po kaq kanë votuar pro.

LEXO EDHE  Përfshihet nga flakët banesa në Gjirokastër, flakët rrezikojnë shtëpitë pranë

Por numri i votave për zgjedhjeve e kreut të Asamblesë Komunale është i pamjaftueshëm, çka do të thotë se do të zhvillohet raundi i 3-të i votimit.