Lista, ja telefonat që dalin jashtë funksionit në 2022

Mijëra qytetarë do të duhet t’i thonë lamtumirë modelit të tyre të preferuar të celularit, pasi ardhja e vitit të ri shënon fundin e disa pajisjeve të vjetra.

Mediat shkruajnë shumë telefona Android dhe iOS (Apple) do të ndalojnë së punuari sepse nuk do të marrin më përditësime softuerike dhe sigurie.