Beatrix kërkon të dalë nga shtëpia. Donaldi: Dera është aty, dil kur të duash

Së fundi Beatrix ka qenë në një gjendje shumë të rënduar psikologjike brenda shtëpisë së “Big Brother Vip”, duke kërkuar madje që të largohet nga shtëpia. Ndërkohë, banorët janë munduar ta qetësojnë dhe t’i qëndrojnë pranë.