Si reagojnë Beatrix dhe Donaldi kur dëgjojnë këngën dedikuar Borës në ‘BBV’

Marrëdhënia mes Donaldit dhe Beatrixës po bëhet gjithnjë e më intensive tashmë që kanë shkëmbyer edhe puthjen e parë. Ata shfaqen kudo bashkë dhe të pandarë, por momente të sikletshme ka pasur gjatë ditës së sotme, kur prezenca e Borës është bërë e pashmangshme.