Formularët e PD/ Shehaj: Kanë firmosur 98% e delegatëve të degës 5 dhe 7

Beteja e formularëve në Partinë Demokratike dhe verifikimet që janë bërë, janë duke diskutuar në Open nga deputeti Agron Shehaj.
Deputeti Shehaj dha shifrat e para. Nga rreth 170 delegatë, 100 dega 5, 70 dega 7. 58 delegatë kanë firmosur nga dega 5 dhe nga dega 7, 56 % e delegatëve, pra rreth 50 prej tyre.
Si i njihni delegatët?
Kam pounuar me ta. Kam qenë në fushatë, u kam numrat e telefonit. Unë ndaj kontrollova listat e degës 5 dhe 7.
Bushati: I ke pasur vet numart apo ke marrë numrat e foltores?
Firmat nuk i kam mbledhur unë, por kam verifikuar se ato firma janë të sakta. Unë nuk kam thënë që kanë firmosur 100% por kam thënë se këtë e kanë bërë 98%. Automatikisht 2% nuk kanë konfirmuar dhe Freskida Rapo e cila është ankuar është një prej këtij 2%.
Bushati: Në një anë është Paloka që thotë se janë 4200 firma, nga ana tjetër është Gazmend Bardhi që thotë nuk është e vërtetë.

LEXO EDHE  Aksident tek 'Ura e Beshirit', automjeti përplas një 21-vjeçare