U kapën në “shtëpinë e barit” në Angli, Frroku dhe Aldi deportohen në Shqipëri

Dy shtetas shqiptarë do të deportohen në Shqipëri nga Britania, sipas një vendimi të një gjykate angleze.

Frrok Zefi, 42 vjeç dhe Aldi Gjetani, 27 vjeç, u arrestuan gjatë një aksioni policor në Blackpool më 13 Shtator. Ata ishin në një ambient të mbyllur ku ishin kultivuar rreth 950 bimë kabanisi.

Së fundmi, raportohet se Frrok Zefi, 42 vjeç dhe Aldi Gjetani, 27 vjeç, janë dënuar me dy vjet burgim për prodhim kanabisi nga Gjykata e “Preston Crown” që në përfundim vendosi depërtim e tyre drejt Shqipërisë.

LEXO EDHE  Aksidenti, një i vdekur dhe 3 të plagosur në gjendje të rëndë

Policia e Blackpool-it shkroi në Twitter: “Lajm i mirë. Frrok ZEFI dhe Aldi GJETANI tani janë dënuar në Gjykatën e Preston Crown më 20/10/21 me dy vjet për prodhimin e kanabisit dhe një njoftim të Nenit 32 të Ligjit për Kufijtë në Mbretërinë e Bashkuar (deportim automatik në Shqipëri)”.