A ka mundësi për një Kuvend të përbashkët? Ja çfarë thotë Bardhi

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike Gazmend Bardhi ka përjashtuar çdo mundësi të mbajtjes së një kuvendi të përbashkët të PD dhe unifikim të dy datave, me një axhendë të përbashkt, në të cilën të përfshihen edhe propozimet e zotit Berisha pas mbledhjes së 4200 firmave.

Bardhi tha se mundësia ishte që këto propozime të shtroheshin sot në kryesi dhe duke qenë se nuk u shtruan, tashmë nuk mundet më që të përfshihen, pasi rendi i ditës prezantohet një muaj para mbajtjes së kuvendit.

LEXO EDHE  Ikja e të rinjve dhe familjeve, 52% e lejeve të qëndrimit në BE në 2020-n u dhanë për shqiptarët nën 19 vjeç

Nëse do të kishte interes për të mbledhur Kuvendin Kombëtar qoftë edhe 5 anëtarë të pranishëm në mbledhjen e kryesisë do të donin të shtonin çështje do të duhej të propozonin shtesë në rendin e ditës”, tha Bardhi.