Zgjedhjet lokale në Kosovë, këtu mund të ndiqni LIVE numërimin e votave

Janë zhvilluar ditën e sotme zgjedhjet lokale në Kosovë, për të zgjedhur drejtuesit e rinj të Komunave.

Ndërkohë që ka nisur numërimi i votave.

Në linkun e mëposhtëm mund të ndiqni numërimin dhe rezultatet në kohë reale.

LEXO EDHE  Flamur Hoxha: Foltorja po i jep më shumë jetë Qeverisë

Link:

https://zgjedhjet2021.org/sq/mayr/r/20