Grekët në grevë, bllokohet lëvizja e trageteve Sarandë-Korfuz

Nga dita e sotme është bllokuar lëvizja e trageteve të linjës Sarandë-Korfuz dhe anasjelltas.

Raportohet se punonjësit shëndetësorë që bëjnë tamponët në portin e Korfuzit janë futur në një grevë për 48 orë, pasi u ka mbaruar kontrata e autoritetit shëndetësor.

Deri ditën e hënë situata do jetë e tillë. Një nga agjencitë, udhëtarët që ishin pajisur me biletë, i ka transportuar me autobus nga Qafë Bota.

LEXO EDHE  Tre të dehur me një transgjinore në dhomë, detajet e ngjarjes në hotelin në autostradë

Nga kjo linjë janë transportuar 80 persona. Qytetarët që kishin prerë biletat ua kthyen lekët, por ata shprehen të shqetësuar se kërkojnë edhe lekët e tamponit, kjo për faktin se ky tampon është i pavlerë.