Për prindërit

Nga Adriatik Lapaj

Po e shkruaj këtë status pasi shumë prej jush më kanë ngritur si shqetësim faktin se pa u pyetur askush është vendosur që fëmijët të shkojnë në shkollë me 4 turne, ku çdo turn do të bëjë veç 1/2 e orarit mësimor.

Pra, fëmijët do i bëjnë orët mësimore të përgjysmuara.

Unë nuk jam mjek, as epidemiolog, por as rolin e idiotit nuk e bëj dot. Domethënë në një Republikë ku 5 muaj më parë u lejuan mitingjet, ku gjatë 3 muajve të verës u lejuan koncertet dhe diskot verore, ku plasi shkuma party e tallavaja, ku bëhen kongrese e lloje soje grumbullimesh mbeti ta luftojë virusin duke i telendisur fëmijët rrugëve e duke u’a kthyer orën mësimore në shaka?!

LEXO EDHE  VIDEO/ Me makina dhe flamuj, ja si e presin Berishën në Kavajë

Ore e merrni vesh që kanë 2 vjet fëmijët që nuk bëjnë shkollë? Ore e dini që virus më të keq se injoranca nuk ka? Po i lini fëmijët injorantë.

Po prindërit i pyet kush si t’i përshtasin oraret e shkollës së fëmijëve me turnet e tyre të punës? More a ka njeri që mendon në këtë vend?

Po e mbyll me prindërit:

A mund ta di për çfarë problemi më madhor do mund të derdheshit shesheve? Po mbeten fëmijët injorantë.