Zjarr në Osnat të Pogradecit

Një tjetër vatër zjarri ka përfshirë një sipërfaqe pylli në fshatin Osnat njësia Dardhas, në zonën e quajtur Qafë Panjë.

Zjarri është aktiv prej 2 ditësh ndërkohë që punonjës të pyjores, zjarrfikës dhe punëtore shërbimesh po punojnë për fikjen e kësaj vatre.

LEXO EDHE  Majlinda Bregu: Ballkanit i duhet një treg i përbashkët për të 6 vendet

Sipas punonjësve këtë pasdite është bërë e mundur të izolohet një pjesë e saj ndërkohë që pjesa më e madhe vijon të jetë aktive për shkak të terrenit të thyer malor cka e bën të vështirë ndërhyrjen.

Ndërkohë vijon puna në terren.